Vilka grisar



Så här såg det ut efter nymfarna hade ätit klar sin blandning med kokt potatis, frön och vitaminer. Snacka om vilka grisar de är.

Nytt på matsedeln

Har nyss fixat mosad potatis med vitaminer och frön och rörde om det, så återstår ju bara att se om de äter det eller inte. Det skulle vara bra om de kunde äta det, så att de får i sig vitaminerna. Det är så svårt att hitta nya rätter till dem nu på vintern när man inte kan hitta blåbärsris med blåbär på eller rönnbär. Groddade frön får jag aldrig till. Ska köpa blomjord och så liten mängd av deras frön, så att de får lite gräs. De har inte ätit något än.

Busen hittade en av leksakerna från Undulatportalens leksaksshop, som han ville att jag skulle ta till leksaksverkstan och laga. Så jag får väl ta och göra det snart då. Han hade inga önskemål om hur den nya leksaken skulle se ut. Leksaken som Busen ville att jag skulle fixa till, ser ut så här nu:



Eller så här:




Så då kan man verkligen förstå att de ääälskar den leksaken mycket. Nu ropar någon av nymfarna på mig, så jag får väl gå dit och titta vad de vill.

Matvraken

Var nyss in till nymfarna och tänkte mysa med Satarra lite och satte mig i fåtöljen och väntade på henne. Efter en stunds tvekande kom hon och landade på min bröstkorg och sedan började hon bita på mitt crossbowmärke som jag har på fleecetröjan.

Sedan hoppade hon över till mitt ben som jag hade lagt upp på det andra och då gick hon runt där ett tag. Efter en liten stund, flög hon tillbaka till deras bur och var där en stund. Jag tog och frågade dem om de ville ha mat och började gå mot undisburen för att börja fixa deras mat.

Gick och hämtade mat och när Satarra mysen såg det, blev jag överfallen av henne som absolut ville ha undisarnas mat. - Nej Satarra! Det är undisarnas mat och du får vänta på din egen kopp med mat. Sen fixade jag deras och alla kom flygande på en gång. Satarra som satt uppe på burtaket, kom och flög på mig bakifrån. Den lilla busfröken!!

Angel råkade landa i bokhyllan där alla deras mattillbehör står, men flög sedan därifrån och landade någon annanstans. I morgon måste jag ta och sätta mig inne hos dem och läsa, men då är det risk för att Satarra biter sönder boken och då blir inte min kompis glad, som jag lånade boken av.

Puss

Idag har jag fått pussat på Angel när jag tog upp henne på min hand. Gjorde det innan jag satte henne på en pinne hon har. Min lilla pussgurka!!

Roligare rum och tråkiga undisar

Idag har matte gjort fint i vårat rum och vi har inte fått chansen att prova allt nytt än, då undisarna är ute och flyger fortfarande. Kan inte de flyga in någon gång så att vi får testa allt nytt oxå. Den där grenen som de brukar sitta på, ser väldigt rolig ut. Ja ja, nån gång kommer vi nog ut och flyger vi med. Men när? det är just det som är frågan.